Happy Place!

Happy Place!

Skolan krisar och ungdomen har slutat läsa! Ja, så är det kanske, men inte allt är nattsvart. Som om de inte alls förstått att det egentligen är omöjligt, har till exempel de här fyra åttondeklassare och deras lärare använt lektionerna i elevens val och sin fritid till att tillsammans skriva en bok. För en journalist med fokus på skolfrågor är en sån story guld.

Men vi skriver inte till er för att ni är journalister som ska berätta en söt historia om vårt samarbete. Vi skriver till er som recensenter. Vi vill att ni ska läsa vår bok, och bedöma den som vilken annan bok som helst. Vi tror att ni kommer upptäcka att den är svart och hemsk och jävligt bra, och att den absolut kan stå på sina egna ben.

Alldeles oavsett vad som händer sen, börjar emellertid det här med att ni beställer ett recensionsexemplar. Vi tar emot beställningar löpande och kommer att skicka ut de första böckerna för recension 22/2. För att vara med i det utskicket behöver ni meddela oss om ni föredrar boken i digital eller fysisk form, och i det senare fallet skicka med en postadress. Första recensionsdag är satt till 1/4.

Vi hörs!

Elma Bergsland, Yasmin Jamal Ebdella, Alicia Grip, Stella Lyckhammar, Pelle Sunvisson

9789198225341